

## Saturday November 02, 2024

Coffee & Donuts 7:00 AM - 8:00 AM - In the East Dining Room	
<u>Reunion will begin at 8:15 AM - In the Auditorium</u>	
08:30 AM - 04° - <u>Master Builder</u>	- (15 Min.)
09:00 AM - 12° - <u>Master of Mercy</u>	- (25 Min.)
09:30 - Restroom Break	- (15 Min.)
09:45 AM - 15° - <u>Knight of the East</u>	- (30 Min.)
10:15 AM - 16° - <u>Prince of Jerusalem</u>	- (25 Min.)
11:15 AM - Educational Discussion	- (45 Min.)
12:00 PM - Lunch Break	- (45 Min.)
12:45 PM - 22° - <u>Prince of Libanus</u>	- (45 Min.)
1:30 PM - 23° - <u>Knight of Valor</u>	- (40 Min.)
2:15 PM - Restroom Break	- (15 Min).
2:30 PM - 32° - Sublime Prince of the Royal Secre	<u>t</u> - (65 Min)
4:00 PM - Cathedral Tour	- (90 Min.)
<u>An After Glow Dinner will be From: 6 PM - To: 9 PM</u>	

## At: Gallo's Italian Villa

2420 Wilmington Rd New Castle, PA 16105

**Candidates and their Guests are FREE** 

Members and their Guests are \$ 25.00 Per Person

**RSVP - Ticket Only - Purchase Before Wednesday 10/30/2024**